Design keukens

Design keukens
design keukeneiland
INNOVATIEF & STIJLVOL

Nieuwste snufjes en apparatuur

Moderne keukens zijn keukens waar veel vraag naar is. Deze zijn voorzien van een strak ontwerp, de nieuwste snufjes en apparatuur. Zo zijn er elektische keukenkasten die met 1 aanraking openen en sluiten.

Vaak zijn ze ook voorzien van een kokendwaterkraan zoals een Quooker of een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Deze maken een moderne keuken toch wel echt af.

Strakke lijnen, moderne apparatuur en gladde lijnen. De moderne keuken heeft het allemaal. Kies je voor donker of strak wit? Alles is mogelijk.

STRAKKE LIJNEN & MODERNE MATERIALEN

Materiaal en afwerking

Het materiaal dat gebruikt wordt voor keukens is lange tijd hetzelfde gebleven, nl. hout. Bij moderne keukens zie je toch snel andere materialen. Denk bijv. aan een krasvrije en vingerafdrukvrije keukenkast.

Aanrechtbladen van marmer, keramiek of composiet behoort ook tot de opties. Deze hebben eigenschappen zoals krasbestendig, hittebestendig, makkelijk schoon te maken etc.

Denk goed na over de indeling van je keuken en hoe praktisch dat is. Zorg voor genoeg ruimte en een logische indeling.

KEUKENEILAND

Opstelling van de moderne keuken

De opstelling van je keuken is afhankelijk van de ruimte die je hebt. Bij een moderne keuken wordt vaak gekozen voor een keukeneiland.

Naast de vorm van de keuken is ook de indeling van de kasten en apparatuur zeer belangrijk. Het is handig als de vaatwasser dicht bij de wasbak zit. Denk aan stopcontacten, de positie van de kookplaat en de koelkast. Het is aan te raden om genoeg ruimte te hebben. Vooral naast de wasbak en kookplaat.

FOTO’S

Moderne keuken voorbeelden

Wil je wat inspiratie opdoen of gewoon even rondkijken? Bekijk hieronder wat voorbeelden of ga langs bij een keukenwinkel in Arnhem.

DE KEUKENSPECIALIST

Eerlijke keuken advies nodig?